12 december 2009

Vilken härlig morgon med sol! Sov i ungefär 9 timmar inatt och det var verkligen behövligt! Har varit sjukt trött denna veckan som i stort sett bestått av plugg!
Satt i 4 timmar i onsdags och gjorde klart arbetet med Hotelladministration och skrev en analys på 2½ sida på engelska om "The merchanist of Venice" (Köpmannen i Venedig). Verkligen inte den bästa filmen jag sett om man säger så..
Religionsarbetet om dödstraff gick bra, fick MVG och därmed MVG i betyget, det tackar vi för!
De andra uppgifterna är ännu inte kommenterade så får se hur det går med det..

Igår så väntade vi på förhoppningsvis goda besked av Charlie och Annika igår med, alltså om vilka som får åka till Sydafrika. Men det var fortfarande någonting i Stockholm som dem inte hade klart.. Gaah! Vill ju ha reda på det nu, men nästa vecka har dem lovat (igen).. På fredag nästa vecka blir det jullov, så hoppas verkligen att dem talar om det nästa vecka så vi slipper tänka på det hela jullovet!

Efter skolan blev det en mysig fika på Café Viskan med Sara och Hanna. Träffade Madde också, roligt att se dig och nu får vi ta och träffas snart!

Sen så blev det hem och ta en snabbdusch innan jag begav mig mot Sjömarken för att vara barnvakt!
Lika busiga och söta som vanligt!



Efter det blev det ut till Viskafors en stund och sedan hem och la mig på soffan och myste med baby, men vi gick och la oss i sängen och somnade till tv:n efter en halvtimma.

Idag blir det nog lite alkohol, men ska ändå ta det lugnt.
Men först och främst blire fukost!


Kommentarer
Postat av: siri skywalker

Så fin bild :)

2009-12-12 @ 16:37:06
URL: http://barbiespussy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0