13 februari 2010

Klockan 10 så skulle några av oss åka till en marknad inne i stan, så vi som skulle med begav oss till "Table View Mall" och hoppade på bussen.
När Sydafrikanerna var i Borås så sa dem att man inte kunde åka någonting kommunalt alls utan att någonting hände, men det hade vi fått bevisat att det kan man visst - på dagen!
I alla fall så kom vi fram till marknaden och gick runt och kollade överallt och jag hittade lite smått och gott, till exempel: en klocka, solglasögon från D&G, armband (som jag tappat) och en handgjord träskulptur av två giraffer, det är ju ett måste att köpa med sig något sådant.
Tror dock att klockan och solglasögonen var snodda, men däremot så fanns det stämplar på dem, det vill säga att dem är äkta, och man såg att det varit använt.
Men skitsamma säger jag då, ett par D&G-solglasögon för R60 är ingenting..

När vi gått omkring på marknaden samt sett barn som dansade på gatan satte vi oss och inväntade våran rektor som var med för att sedan gå och äta på ett mysigt café där maten var jättegod.

Efter maten så gick vi och kollade lite mer innan vi begav oss till tågstationen och tåget som skulle ta oss till en cricket-match.
Tåget kändes verkligen som taget ur en skräckfilm - det var ruttet, nerklottrat och hade äckliga säten.
Men vi kom i alla fall fram vid liv.
Vi mötte upp resten av dem som varit hemma under dagen vid arenan och gick in och satte oss i gräset och inväntade matchen.
Fick uppleva att cricket måste vara en av de tråkigaste sporterna genom tiderna, dock så vann Kapstadens lag och vi kunde gå därifrån halvglada.

'
Marknaden


Marknaden


Barn som dansar - riktigt coolt


Som sagt, riktigt coolt att se faktiskt


Amanda, Linn och Emma väntar på mat


Jag väntar på mat


Äntligen fick vi det


Emma och Linn på tåget till Cricket-matchen


Cricket


liten del av publiken


Och såhär kul hade Amanda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0