1 april 2010

Då sitter man ute på uteplatsen med en bacardi, pasoa och jordgubbar och har det gött!

Vi kom ner i Lördags och utforskade hotellet innan vi började dricka. Förfest på uteplatsen med massa alkohol och sen så begav vi oss ner till partygatan och när vi kom upp och gick förbi den första baren så tog en spansk kille tag i oss och frågade vart vi var ifrån, så svarade vi Sverige och fick till svar: Jaha, så ni pratar svenska!
haha
Det visade sig att han var från Kinna, inte alls långt ifrån Borås och ägde en restaurang där nere.
Vi stod och tjatade en stund och sen så rekomenderade han en bar, Bora bora, där vi skulle hälsa från han, Pablo, och fråga efter Nikki för att få en gratis shott.
Vi begav oss vidare ner och en bartender på en bar drog in oss och erbjöd oss gratis tequila!
Ingenting vi tackar nej till, så vi gick in och fick varsinn tequila och när den var slut så kom han med drinklistan och sa att det var "Happy Hour", vilket innebar 2 för 1.
Vi beställde in redbull-vodka och när jag och Petra såg när bartendern fixade dem trillade vi nästan av stolen!
Det var seriöst 14 cl sprit och 2 cl redbull!
När vi fick in dem och dem var slut blev det en shott jäger och sen varsinn mohito blandat med lite dans innan vi gick vidare och lämnade de roliga bartenderna!

Vi upptäckte att Bora bora låg precis bredvid den första baren, så vi pratade med han som stod utanför och sa att vi skulle fråga efter Nikki.
Han kom ut och vi hälsade från Pablo och sa att vi skulle få varsinn shott om vi hälsade från honom, och han tog med oss till baren och gav oss varsinn asgod persikoshott!

Efter det så gick vi till sofforna utanför och försökte få med oss några norrmänn in till baren och dansa, men dem ville inte, utan en av dem frågade istället om jag var törstig och bjöd mig på två stycken Malibu-apelsinjuice!

Kvällen spenderades mer eller mindre med dessa norrmänn och det var en trevlig kväll, dock med lite för mycket alkohol!

Söndagen spenderades vid poolen och på måndagen så började praktiken.
Jag är i receptionen på ett hotell som heter Casablanca och Jenny och Petra är i servisen på Green Beach i Arguineguin..

Nu ska jag gå och öppna en ny bacardi breezer innan det blir restaurangen!

Ska försöka uppdatera så mycket jag kan, dock är internet väldigt segt och det går inte ladda upp bilder, så de kommer när jag är hemma eller får bättre internet!

Hoppas ni har det bra hemma i kalla Sverige!

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0